Головна Новини Політика рада Безугла про вихід зі «Слуги народу»: Партії треба вибратися із «зелених хмаринок»
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла про вихід зі «Слуги народу»: Партії треба вибратися із «зелених хмаринок»

Нардеп Мар’яна Безугла у Фейсбуці заявила, що в «Слузі народу» кожен сам по собі, за роки війни, політсила не змінилася і залишилась такою, як була в 2019 році, передає портал «Коментарі»

7 лютого 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк задовольнила заяву Мар’яни Безуглої про вихід із політичної сили. Сама Безугла заявила, що пішла, бо її в партії просто не чули, там начебто "кожен сам по собі", а Шуляк просто намагається створити "красиву картинку".

Безугла про вихід зі «Слуги народу»: Партії треба вибратися із «зелених хмаринок»

СН потребує трансформації

"Всі мої спроби доказати, що партії треба вибратися із зелених хмаринок 2019, змінити формат, позиціонування, розсекретити дані щодо воюючих членів партії (а їх немало), приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, корупції тощо, — все ігнорувалося",
— розповіла Безугла.

Разом з тим, нардеп заявила, що "Слуга народу" не є "жахливою партією", там працює багато цікавих людей. Проте, за її словами, політсила ризикує піти у небуття, як разовий проект, який був створений під вибори.

"Якщо президент, на мою думку, отримавши настільки складні обставини під час своєї каденції, як застій, епідемія та війна, виріс з себе зразка 2019, то партія залишилася десь в інерційному минулому",
— відзначила Безугла і додала, що попри вихід зі "Слуги народу" підтримує президента.

Портал "Коментарі" повідомляв, що 6 лютого нардеп Мар’яна Безугла була офіційно виключена із фракції "Слуга народу". Як повідомила сама депутат, вона звернулася до голови фракції Давида Арахамії та очільників Верховної Ради, щоб зачитали заяву про її вихід із фракції.

Разом з тим, депутати не змогли розглянути проєкт постанови "Про відкликання народного депутата України Мар’яни Безуглої з посади заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки".

Як повідомляв портал "Коментарі", 11 січня Бузугла повідомила, що вирішила вийти зі складу фракції та партії "Слуга народу". Керівниця партії Олена Шуляк підкреслила, що підпише заяву колеги про вихід зі складу "Слуги народу", як тільки така надійде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини