Головна Новини Політика внутрішня політика Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна: Безугла виходить зі Слуги народу
commentss НОВИНИ Всі новини

Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна: Безугла виходить зі Слуги народу

Нардеп наголосила, що залишається мажоритарним депутатом

11 січня 2024, 07:37 comments1110
Поділіться публікацією:

Нардеп Мар'яна Безугла відома своїми скандальними заявами про головкома ЗСУ Валерія Залужного, мобілізацію та війну в цілому заявила, що написала заяву на вихід із фракції та партії "Слуга Народу". Як передає портал "Коментарі", про це Безугла повідомила у себе у Facebook.

Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна: Безугла виходить зі Слуги народу

Мар'яна Безугла. Фото: з відкритих джерел

"Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи президента, але не хочу мати спільні зобов'язання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину", — написала нардеп.

Безугла також заявила, що їй не потрібна партійна квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, коли надходять директиви про те, щоб не говорити зайвого, мовчати, що Комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить у комітеті.

За словами Безуглої, їй набридло заплющувати очі на те, як діяльність комітету сприймає суспільство. Нібито, за словами нардепа, більшість її колег просто заплющують на це очі і продовжує "котитися у своїх бульбашках".

"…Вимагаєте відноситися з "розумінням" до зради Завітневича, голови комітету. Закриваєте очі на проблеми радянщини і вбивст наших громадян генералітетом, корупцію в секторі і продовжуєте працювати з ОПЗЖ тощо. Вимагаєте від мене мовчати, не тільки зовні, а й всередині", – написала нардеп.

Мар'яна Безугла відзначила, що залишається мажоритарним депутатом Оболонського району "з усіма зобов'язаннями відкритості та роботи з громадянами" і підтримуватиме президента Зеленського.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить випад Безуглої на адресу Залужного: чого може спричинити ситуація.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Безуглу відкликають з посади заступник голови Комітету з питань безпеки: нардеп відреагувала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини