Головна Новини Політика президент Зеленський зняв інтригу – відповів, чи піде на другий президентський термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зняв інтригу – відповів, чи піде на другий президентський термін

Зеленський піде на другий президентський термін, але тільки якщо вибори проводитимуться під час війни

11 жовтня 2023, 10:00 comments3168
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що не піде на другий термін після закінчення війни. Але якщо вибори відбудуться під час війни, то балотуватиметься в президенти. Своє рішення Зеленський пояснив тим, що не може залишити українців під час війни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент України зробив в інтерв'ю "Digi24".

Зеленський зняв інтригу – відповів, чи піде на другий президентський термін

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Якби війна тривала — так, якби війна закінчилася — ні. Я не можу втекти під час війни", — відповів Володимир Зеленський.

Варто зазначити, що останнім часом, незважаючи на те, що в Україні триває повномасштабна війна та діє воєнний стан, багато політиків на Заході натякають на необхідність проведення виборів в Україні. Президент України та представники його Офісу також продовжують висловлюватись на тему виборів. Експерти нагадують, що під час воєнного стану, згідно з Конституцією, вибори неможливі. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк зазначає, що для проведення демократичних виборів в Україні в умовах воєнного часу нам потрібна не лише зміна законодавства, а й – серйозне посилення протиракетної оборони, додаткові фінансові кошти. Чому тема виборів в Україні актуалізувалась останнім часом, зокрема – з подачі Заходу? Які є найбільш реалістичні сценарії проведення? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повномасштабна війна Росії проти України перебуває вже на завершальному періоді. При цьому важливо визнати, що він може бути найважчим. Але навіть приблизно прогнозувати закінчення бойових дій нині складно. Таку заяву в інтерв'ю Digi24 зробив президент України Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

11 жовтня 2023, 14:09

Ну, Вова как обычно пообещал, а потом передумал. Такой себе гарант, получается.


Новини