Головна Новини Політика президент Зеленський знову збирається до США: з якою метою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський знову збирається до США: з якою метою

14 вересня відбудеться відкриття 76-ї сесії Генасамблеї ООН

8 вересня 2021, 15:42
Поділіться публікацією:

Державний глава України Володимир Зеленський наприкінці вересня збирається знову відвідати Сполучені Штати Америки. Про це заявив прессекретар українського лідера Сергій Нікіфоров виданню "РБК-Україна".

Зеленський знову збирається до США: з якою метою

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Готуємо візит до Нью-Йорка", — повідомив представник президента.

Нікіфоров також додав, що Зеленський вирушить до Штатів, щоб стати учасником засідання Генеральної асамблеї ООН.

До слова, на 14 вересня заплановане відкриття 76-ї сесії Генасамблеї. Загальні дебати ГА ООН відбуватимуться з 21 вересня по 27 вересня 2021 року.

Нагадаємо, що 1 вересня президент України зустрівся з американським президентом Джозефом Байденом. Експерти для видання "Коментарі" озвучили економічні підсумки візиту української делегації в США і розповіли, де можливий прогрес, а де очікування не виправдалися. Крім того, фахівці озвучили підсумки поїздки в ракурсі україно-російського конфлікту, відповівши на питання, чи виправдалися очікування, що "Штати нам допоможуть".

Раніше повідомлялося, що позачергове засідання Верховної Ради, в рамках якого мають намір прийняти звернення українського парламенту до Конгресу США з проханням надати Україні статус основного союзника США поза НАТО (MNNA), перетворюється на справжній трилер. Попри те, що деякі представники "Слуги народу" (СН) підписалися під відповідним зверненням, ініційованим нардепом від "Європейської солідарності" Олексієм Гончаренком, багато хто зараз включили "зворотний хід". Критика цієї пропозиції звучить не тільки з вуст член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, нардепа від СН Ірини Верещук, але і з боку посла України в США Оксани Маркарової.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини