Головна Новини Політика президент Зеленський збирає засідання РНБО: що будуть обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський збирає засідання РНБО: що будуть обговорювати

Названо порядок денний

19 березня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський збирає чергове засідання Ради національної безпеки і оборони України на п'ятницю, 19 березня. Стало відомо, що будуть обговорювати. Про це повідомив нардеп від партії "Голос" Юлія Клименко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Зеленський збирає засідання РНБО: що будуть обговорювати

Фото: ОП

За її словами, сьогоднішнє засідання РНБО буде повністю присвячено пандемії та можливих обмежень. Вона зазначила, що швидше за все, на засіданні обговорять небезпека третьої хвилі коронавірусу і подальші дії у зв'язку з цим.

Нардеп заявила, що в багатьох областях переповнені лікарні і вже відбувається розгортання мобільних госпіталів. Клименко сказала, що переповнені не тільки лікарні, а й морги.

Вона зазначила, що на РНБО піднімуть питання про те, як обмеження необхідно вводити через настання пандемії, чи буде це введення нового загальнонаціонального локдауну або ж регіональні карантини.

Клименко наголосила, що дане питання є серйозним з тієї причини, що в Україні вже виявлено британський штам коронавірусу, однак літаки з Великої Британії продовжують літати в Україну.

Довідка 2 лютого Президент Володимир Зеленський ввів в дію санкції РНБО проти нардепа Тараса Козака і телеканали 112, NewsOne і Zik, власником яких він був. Фактичним власником каналів називали Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи почне Росія повномасштабну війну на Донбасі.

Читайте також, скільки політичний партій працює в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини