Головна Новини Політика президент Зеленський: "Я б здав усі вокзали в концесію, було б дуже круто"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: "Я б здав усі вокзали в концесію, було б дуже круто"

Розміщення рітейлів, кінотеатрів або закладів громадського харчування на вокзалах - світова практика, яка добре себе зарекомендувала

15 червня 2021, 16:29
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський, коментуючи питання розвитку залізничних вокзалів, заявив, що Україні необхідно здати усі вокзали в концесію. Про це гарант сказав на форумі "Україна 30. Економіка без олігархів", пише УНІАН.

Зеленський: "Я б здав усі вокзали в концесію, було б дуже круто"

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Мені здається, я б здав усі вокзали в концесію, було б дуже круто. Нехай люди заробляють, нехай люди отримують комфорт", — сказав Володимир Зеленський.

За словами президента, розміщення рітейлів, кінотеатрів або закладів громадського харчування на вокзалах — світова практика, яка успішно себе зарекомендувала.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що вперше за роки незалежності замість обіцянок вони перейшли до реальних дій, тому що щорічно зростає кількість борців із олігархами й самих олігархів. Серед старих політиків уже немає таких, хто б не обіцяв боротися з олігархами. А ті накопичують незаконний капітал і витрачають його на створення, просування і подальше утримання своїх політиків і чиновників. Вони вирішували, що кому дивитися і хто за якими тарифами повинен платити.

Політичні партії, судді, ЗМІ та всі інші повинні працювати без олігархічного капіталу. Про це президент заявив, виступаючи під час форуму "Україна 30. Економіка без олігархів".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що президент України Володимир Зеленський поговорив з американськими журналістами в неофіційній обстановці — за сніданком  квартирі своїх батьків. Оприлюднено фото бесіди, на якому можна розгледіти і очільника Офісу Президента Андрія Єрмака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

НовоРОССИЯ

15 червня 2021, 17:10

Это всё- ты своему психиатру расскажешь! Поц вонючий.


Новини