Головна Новини Політика президент Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО

Нове важливе рішення РНБО

22 березня 2021, 10:53
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію нове рішення Ради національної безпеки та оборони України, яке стосується хімічної безпеки в нашій країні. Про це повідомили в пресслужбі Офісу президента.

Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО

Фото: ОП

Рішення передбачає підвищення рівня хімічної безпеки в Україні. Повідомляється, що РНБО визнала не досить ефективною діяльність уряду щодо забезпечення проведення політики держави з питань управління хімічною безпекою і поводженням із хімічними речовинами.

Протягом двох місяців Кабінет Міністрів повинен пропрацювати це питання і створити Міжвідомчу комісію з питань управління хімічною безпекою та поводження із хімічними речовинами.

Також Кабмін повинен сформулювати перелік чинний хімічних лабораторій в Україні та створити клінічний токсикологічний центр. Крім цього, уряд сформує і затвердить список небезпечних речовин, які становлять загрозу при виникненні аварій техногенного характеру.

Довідка: 2 лютого Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввела санкції проти самого Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк та низки інших осіб за фінансування тероризму.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому Росія окупувала Крим.

Читайте також, скільки коштує створити нову політичну партію в Україні.

Джерело: https://biz.censor.net/n3254721



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини