Головна Новини Політика президент Зеленський вперше прокоментував повідомлення Росії про відведення військ: на що вказав президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вперше прокоментував повідомлення Росії про відведення військ: на що вказав президент

Президент України заявив, що поки не бачить відхід Росії

16 лютого 2022, 13:59
Поділіться публікацією:

Президент України дав свою першу реакцію на повідомлення з Росії щодо відведення частини своїх військ від кордону. Про це повідомляє BBC.

Зеленський вперше прокоментував повідомлення Росії про відведення військ: на що вказав президент

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

У розмові з BBC на військовому полігоні України Володимир Зеленський сказав: "Чесно кажучи, ми реагуємо на реальність, яку маємо, і поки що не бачимо жодного висновку. Ми тільки чули про це".

За його словами, "усі нормальні люди чекають на деескалацію".

"Про загрозу я неодноразово говорив, що ми спокійно ставимося до будь-яких загроз, тому що пам'ятаємо, що все це почалося не вчора. Так відбувається багато років", — додав Володимир Зеленський.

Зеленський каже, що коли Росія виведе війська, то побачать усі — не лише військові чи розвідники.

"Але поки що це тільки заяви", — сказав Зеленський.

Як повідомляли раніше, "Коментарі", якщо Росія почне нову атаку на Україну, буде застосовано найжорсткіший пакет санкцій із 2014 року. Таку заяву під час телемарафону до Дня єднання зробив голова МЗС Дмитро Кулеба. Також міністр наголосив, що Україна буде здатна захистити себе завдяки військовій підтримці інших країн. Кулеба зазначив, що "від наших друзів і партнерів" прибули "тисячі тонн зброї".

Також "Коментарі" писали, що 16 лютого Україна святкує День єднання. З цього приводу президент України Володимир Зеленський записав своє відеозвернення до українців. Зеленський назвав День єднання дуже важливим для всіх українців. Говорячи про Україну, президент зазначив, що ніхто не любить свій дім більше, ніж самі українці. Ніхто не любить більше України, ніж самі українці, тому лише ми можемо захистити нашу землю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини