Головна Новини Політика зовнішня політика Розроблено найболючіший пакет санкцій з 2014 року: Кулеба зробив заяву до Дня єднання
commentss НОВИНИ Всі новини

Розроблено найболючіший пакет санкцій з 2014 року: Кулеба зробив заяву до Дня єднання

Кулеба зробив заяву під час телемарафону до Дня єднання

16 лютого 2022, 11:20
Поділіться публікацією:

Якщо Росія розпочне нову атаку на Україну, буде застосовано найжорсткіший пакет санкцій з 2014 року. Таку заяву під час телемарафону до Дня єднання зробив голова МЗС Дмитро Кулеба. 

Розроблено найболючіший пакет санкцій з 2014 року: Кулеба зробив заяву до Дня єднання

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

"Санкції. Найболючіший пакет санкцій, якого не було з 2014 року, розроблений і готовий до застосування у випадку, якщо Росія вдасться до збройної ескалації", — заявив Кулеба.

Також міністр підкреслив, що Україна буде здатна захистити себе завдяки військовий підтримці інших країн. Кулеба наголосив, що "від наших друзів і партнерів" прибуло "тисячі тонн зброї".

Кулеба сказав, що ранвше Україні доводилося воювати лише з тим, що у нас було, адже ніхто не постачав Україні зброю. Відповідно українська армія не була достатньо обладнана.

Тепер же, за словами Кулеби, "ми отримали від партнерів найдосконалішу та ефективнішу зброю", яка повинна змусити Росію "тричі подумати" перш ніж розпочинати нове вторгнення в Україну. Голова МЗС додав, що "втрати для них будуть жахливими".

Як повідомляли раніше "Коментарі", 16 лютого, Україна святкує День єднання. З цього приводу президент України Володимир Зеленський записав своє відеозвернення до українців.

Також "Коментарі" писали, що Кулеба розповів, завдяки чому вдалося стримати Росію. Голова МЗС наголосив, що дипломатія продовжує працювати

Читайте на порталі "Коментарі": міністр закордониих справ України Дмитро Кулеба засумнівався у намірах Росії відступити від українських кордонах. У своєму нещодавньому твіті, він заявив, що поки заяви Кремля не підкріплені реальними діями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини