Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до українців: про що говорив президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до українців: про що говорив президент

16 лютого Україна святкує День єднання

16 лютого 2022, 09:32 comments3538
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", сьогодні, 16 лютого, Україна святкує День єднання. З цього приводу президент України Володимир Зеленський записав свій відеозвернення до українців.

Зеленський звернувся до українців: про що говорив президент

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зеленський назвав День єднання дуже важливим для всіх українців. При цьому президент зазначив, що у нашій країні проживають люди, які відрізняються як за віком, так і за статтю. Вони живуть у різних населених пунктах, кожен займається різним видом діяльності, має різні таланти, розмовляє різними мовами та ходить у різні церкви. При цьому всіх, наголосив глава держави, цих людей поєднує одне – бажання жити у світі великою однією сім'єю, виховувати дітей, радіти часу, проведеному з батьками.

Говорячи про Україну, президент зазначив, ніхто не любить цей будинок більше, ніж самі українці. Ніхто не любить більше України, ніж самі українці, і тому тільки всі й великі сім'ї ми можемо захистити нашу землю. Зеленський наголосив, що Схід, Захід, Південь, Північ – це всі складові однієї та неподільної України.

"Синьо-жовті, з днем єднання, Україно! Схід, Захід, Південь, Північ звучать лише разом, але звучить сильно", — наголосив лідер українців.

Зазначимо, що День єднання Україна розпочала святкувати цього року вперше. Почасти це стало реакцією влади України на заяву, що Російська Федерація готується до наступальної операції проти України саме 16 лютого. Про це повідомляла низка західних ЗМІ, посилаючись на дані розвідки провідних західних країн. Вдень єднання Україна хоче продемонструвати Росії, усьому світу, що наша країна єдина і готова до будь-яких випробувань заради захисту своєї території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США зробили нову заяву про терміни російського вторгнення в Україну.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kot

16 лютого 2022, 09:46

Ззрадники дайте гроші на Армію і не піартеsь ,тепер шо цілий день диvитиsь vаші не Патріотичні пики


Новини