Головна Новини Політика президент Зеленський виступить із посланням до Верховної Ради: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський виступить із посланням до Верховної Ради: що відомо

Засідання відбудеться 1 грудня о 10.00

1 грудня 2021, 09:14
Поділіться публікацією:

У середу, 1 грудня, відбудеться засідання Верховної Ради України, під час якого президент Володимир Зеленський виступить із щорічним посланням до парламенту. Народні депутати зберуться о 10.00. Про це свідчить порядок денний Ради.

Зеленський виступить із посланням до Верховної Ради: що відомо

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

Звернення глави держави до народних обранців передбачено законодавством. Послання Зеленського має стосуватися ситуації всередині України та становища держави на міжнародній арені.

Після звернення президента народні депутати матимуть змогу висловити свої оголошення, повідомлення, пропозиції.

Зазначимо, що напередодні народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко розповів виданню "Коментарі", що на засіданні у стінах парламенту нагороджуватимуть шанованих людей з приводу 30-річчя референдуму з проголошення незалежності України. Хоча, на переконання Гончаренка, таке рішення є дуже важливим, йому незрозуміло, чому нагородження має відбуватися під час послання президента до парламенту. Народний обранець вважає, що таким чином Заленський намагатиметься уникнути "незручних питань від нардепів".

Також експерти розповіли порталу, на що чекати від звернення президента до Верховної Ради. Так, політичний експерт Денис Гороховський зазначає, що йдеться про щорічне послання президента до Верховної Ради. Заходи, передбачені законодавством. По суті, звіт про виконану роботу та, можливо, озвучення стратегії на наступний рік.

А експерт аналітичного центру Kyivstratpro Тарас Семенюк зазначає, що хотів би у зверненні почути пропозиції-заяви щодо виходу з енергетичної кризи після того, як ми захищатимемося від дедалі ймовірнішої нової хвилі російської агресії, як будуватимемо свою оборону.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини