Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на слова Трампа, який хотів би "завершити війну за 24 години"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на слова Трампа, який хотів би "завершити війну за 24 години"

Володимир Зеленський заявив, що Трамп міг зробити все, щоб завершилася війна в Україні, коли він був президентом, але чомусь цього не сталося

3 червня 2023, 11:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому видалися "незрозумілими" слова екс-президента США Дональда Трампа про те, що він би добився завершення повномасштабної війни проти України за одну добу, посадивши Київ і Москву за стіл переговорів. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку глава української держави озвучив в інтерв'ю "WJS".

Зеленський відреагував на слова Трампа, який хотів би "завершити війну за 24 години"

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президенту України поставили питання, чи має він переживання перед майбутніми виборами в США, зокрема, якщо перемогу здобуде хтось інший, а не Джо Байден і тоді допомогу Україні може бути переглянуто? І саме тому він прагне завершити війни якнайшвидше.

Володимир Зеленський зазначив, що він справді хотів би, щоб війна в Україні завершилася якнайшвидше, але це ніяк не пов'язано з тим, що може змінитись адміністрація США. При цьому Зеленський уточнив, що допомога, яку отримала Україна за президентства Джо Байдена, це допомога під час повномасштабної війни і саме тому вона в рази більша від тієї допомоги, яку отримувала Україна за президента Трампа, але ніхто не знає, якою була б допомога Україні, якби зараз на чолі Білого дому був Дональд Трамп.

За словами Зеленського, йому незрозуміла заява Трампа про те, що війну нібито можна було б завершити за одну добу.

"Я не зрозумів, чому Дональд Трамп говорив, що за 24 години посадив би Путіна та Зеленського за стіл переговорів і завершив війну. Він міг тоді це зробити, коли він був. Але цього не сталося. Так, питання було не таке гостре – тому що не було повномасштабного вторгнення. Але було окуповано наші території", – заявив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський прямо відповів, чи Україна готова до контрнаступу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Кулеба знову вирушив до африканського турне: чому це важливо для миру в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини