Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на "мирний план" Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на "мирний план" Трампа

Український лідер закликає екс-президента Штатів озвучити його публічно

20 вересня 2023, 08:00 comments1238
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп Досить часто згадує про війну в Україні, заявляючи, що він знає, як буквально за одні стуки завершити цю війну. Якщо це справді так. То було б правильно, щоб Трамп озвучив свій мирний план щодо України, розкривши всі його пункти. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "CNN" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський відреагував на "мирний план" Трампа

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

При цьому глава української держави наголосив, незалежно від того, хто пропонує мирний план, якщо у ньому є пункти про відмову України від своїх суверенних територій, то він для Києва буде неприйнятним.

"Тому (якщо) ідея полягає у тому, щоб забрати частину нашої території та віддати Путіну, то це не формула миру", — прокоментував Зеленський.

Також президент висловився щодо тих західних політиків, які виступають проти збільшення підтримки України. За словами Володимира Зеленського, тим, хто не бачив війну близько, хто не знає, що насправді відбувається, легко говорити про якісь внутрішні проблеми, не розуміючи, що український народ веде війну за виживання. Деяким людям, які приймають рішення на Заході, важко порівнювати внутрішні проблеми з екзистенційною загрозою, що постає перед країною, на яку напали.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість нових угод із РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський із першої леді у Нью-Йорку. Про цей візит було відомо наперед, видання "Коментарі" навіть опитувало експертів про очікування. Але зараз порядок денний вималювався чіткіше. Відомо, що голова Білого дому Джо Байден хоче почути від Зеленського про те, як розвивається український контрнаступ. Заплановано також двосторонні зустрічі Зеленського з президентом Бразилії. Чого чекати від майбутніх зустрічей? Як це може вплинути на російсько-українську війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини