Головна Новини Політика президент Зеленський розповів з ким буде говорити в Росії про мир
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів з ким буде говорити в Росії про мир

Президент України озвучив з ким готовий вести мирні переговори в Російській Федерації.

13 жовтня 2022, 19:10 comments1915
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України в інтерв’ю німецькому виданню ZDF розповів з ким готовий говорити в Російській Федерації про мирне вирішення війни. Також Зеленський повідомив, що намагався говорити з Путіним за два роки до початку повномасштабного вторгнення.

Зеленський розповів з ким буде говорити в Росії про мир

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Український президент дав ексклюзивне інтерв’ю порталу ZDF, де розповів про перемовини з Володимиром Путіним, які не відбулись.

Журналістка німецького видання згадала слова президента України, який публічно повідомив, що більше не готовий говорити з Путіним та запитала з ким буде розмовляти Володимир Зеленський, з ким можна знайти мир.

"З тим, хто хоче знайти мир, ми готові говорити", — повідомив Зеленський.

Лідер України зазначив, що раніше був готовий говорити з Володимиром Путіним з першого дня свого президенства, але РФ не хотіла діалогу. Зеленський вважає, що Росія таким чином показала свою позицію та просто чекала, щоб захопити Україну. А коли РФ вдалось окупувати та анексувати чотири українські області Путін через різні канали почав повідомляти Зеленського, що він готовий до розмови.

Раніше портал "Коментарі" писали про п'ять кроків захисту від агресії Російської Федерації. Серед цих кроків прозвучали такі пункти: демократія, зброя, незалежність,  єдність та покарання для агресора.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що український президент жорстко розкритикував оточення Володимира Путіна назвавши їх цуциками. Окрім того, критика дісталась і російському суспільству. Володимир Зеленський назвав росіян сліпими та глухими. Український лідер також зазначив, що РФ варто ізолювати і не мати справу з терористами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини