Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про п’ять кроків для захисту від агресії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про п’ять кроків для захисту від агресії Росії

Президент України повідомив про важливі кроки, які зможуть захистити світ від майбутньої російської агресії.

8 жовтня 2022, 21:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України оголосив п’ять важливих пунктів, які стануть захисним щитом проти російської агресії. Про це він повідомив під час онлайн виступу на форумі безпеки у Чорногорії.

Зеленський розповів про п’ять кроків для захисту від агресії Росії

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський вважає, що російську агресію може спинити демократія, єдність незалежність, покарання для агресора та зброя.

За словами президента України Російська Федерація зазнає поразки від єдності у всьому світі, тому потрібно об'єднуватись і припиняти ворогувати між державами. Також влада РФ не згодні з результатами чесних виборів у країнах, де Путін мав контроль. Наприклад, в Україні за часів Януковича чи в Молдові, коли там правив проросійський Додон.

Під незалежністю Володимир Зеленський має на увазі енергоресурси, які Росія поставляє у Європу та інші частини світу. Через значний вплив у цьому питанні країни часто йдуть на поступки російському диктатору.

Зеленський вважає, що Україну та ЄС потрібно озброювати, щоб російські політичні еліти боялись напасти на будь-яку країну. Окрім того, президент України говорить, що керівників Російської Федерації необхідно покарати за воєнні злочини перед українцями. Саме таким чином це буде уроком для РФ і в майбутньому може зупинити ідею про війну між країнами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому Володимиру Зеленському не вручили Нобелівську премію миру 2022 року, адже у багатьох рейтингах президент України перебував на лідируючих позиціях.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський запросив до збору коштів головну зірку саги "Зоряні війни". Тому тепер джедаї на світлому боці сторони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини