Головна Новини Політика президент Зеленський назвав оточення Путіна цуциками, а російське суспільство глухим та сліпим (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав оточення Путіна цуциками, а російське суспільство глухим та сліпим (ВІДЕО)

Президент України жорстко розкритикував громадян Росії та оточення Путіна

13 жовтня 2022, 17:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський дав ексклюзивне інтерв’ю для німецького видання ZDFheute Nachrichten де розкритикував бездіяльність російської громадськості та страх світових лідерів через ядерні погрози Путіна.

Зеленський назвав оточення Путіна цуциками, а російське суспільство глухим та сліпим (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для ZDF президент України розповів про своє ставлення до лідера Німеччини Олафа Шольца. Зеленський сказав, що канцлер став більш заглиблений у тему війни ніж раніше, тому президент України вдячний йому за підтримку, яка надходить останнім часом.

Під час розмови Зеленський розкритикував росіян, адже ті бояться правди.

"Громадяни Росії бояться правди, вони сліпі, абсолютно, вони просто з закритими очима та закритими вухами", — говорить український президент.

Зеленський й надалі продовжив критикувати громадян РФ та наголосив, що у них керівник, який говорить про ядерні удари, саме через такого президента усі росіяни будуть страждати.

"Ми ізолюємося від вас, бо ми не хочемо мати справу з терористами", — коментує Володимир Зеленський.

Окрім того, президент України назвав оточення російського президента цуциками, які п’ють 50 грамів горілки і горланять про ядерну зброю.

Переглянути критику громадян Росії та оточення Путіна можна нижче (таймкод 30:18):

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що режим у Російській Федерації визнали терористичним. За це проголосувало 99 зі 100 членів ПАРЄ.

Також "Коментарі" писали про заяву міністра оборони України Олексія Резнікова, який повідомив, що Україна де-факто знаходиться в Північноатлантичному союзі. Таку заяву посадовець зробив після зустрічі в форматі "Рамштайн-6".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини