Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що призведе до ще більших жертв у війні і знову звернувся до Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що призведе до ще більших жертв у війні і знову звернувся до Заходу

Президент України Зеленський вважає, що зволікання у передачі зброї Україні призведе до великих жертв

6 липня 2023, 17:05 comments1297
Поділіться публікацією:

Кількість жертв серед українців внаслідок російської агресії безпосередньо залежить від термінів та обсягів постачання зброї західними партнерами. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час інтерв'ю "ABC News" заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, що призведе до ще більших жертв у війні і знову звернувся до Заходу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що винищувачі F-16 або будь-яке інше озброєння, яке дійсно необхідне нашій країні, дозволить українським захисникам "рухатися швидше та врятувати більше життів".

"Ну, з іншого боку, було надано деяку зброю, яка допомагає нам рятувати життя, і ми цінуємо це. Звичайно, зволікання призведе до більшої кількості втрачених життів", — заявив Володимир Зеленський.

Зазначимо, в інтерв'ю телеканалу CNN президент Володимир Зеленський зробив схожу заяву. Глава держави зазначив, що укріплена російська оборона не дозволила українському контрнаступу проходити стрімкими темпами. Крім цього, невчасні західні постачання озброєння відклали початок контрнаступу. Якби обіцяне Заходом озброєння з'явилося в українській армії у заплановані терміни, то просування українських захисників почалося б "набагато раніше".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський розповів, на кого дивляться ті країни, які не визначились – чи Україна потрібна в НАТО.                                                                                                                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти мають проблеми з резервами: чи справді росіяни вже готові залишити південь України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини