Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чому все життя разом саме з Оленою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чому все життя разом саме з Оленою

Володимир і Олена Зеленська одружилися у 2003 році

25 червня 2021, 10:37
Поділіться публікацією:

Державний глава Володимир Зеленський зізнався, що його обраниця Олена дуже відверта і завжди була такою. Це, зі слів президента, є причиною їх довгого спільного життя разом з дружиною. Цим Зеленський поділився в програмі "VIP з Наталією Мосейчук", пише OBOZREVATEL.

Зеленський розповів, чому все життя разом саме з Оленою

Володимир Зеленський та Олена Зеленська - фото з відкритих джерел

Глава держави також зазначив, що вдома його дружина є "сірим кардиналом":

"Вона дуже відверта і завжди такою була, тому я все життя з нею. У неї є почуття на людей, вона такий сірий кардинал у нас вдома. Вона точно мене любить і знає, хто я. Для мене вона найкраща", — розповів президент.

Відзначається, що Володимир і Олена Зеленська вчилися в паралельних класах одного навчального закладу, проте були не знайомі. Тільки по закінченню школи відбулося їхнє знайомство. Вони зустрічалися вісім років, а у 2003 році одружилися.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський також розповів про ймовірність другого президентського терміну. За його словами, другий термін "від нього не залежить, адже це — вибір українців". Відповідаючи на питання Наталії Мосейчук, чи хоче він бути державним главою по закінченню каденції, Зеленський акцентував, що в першу чергу це залежить від людей.

Раніше портал "Коментарі" писав, що глава держави Володимир Зеленський поговорив з журналістами CBS News в неформальній обстановці — за сніданком у квартирі своїх батьків. У бесіді він зізнався журналістам, що його батьки завжди турбувалися за нього з моменту обрання президентом України. Самі ж батько і мати українського лідера повідомили, що вважали б за краще для сина гумористичну кар'єру, аніж політичну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини