Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чи скоротять кількість депутатів у парламенті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи скоротять кількість депутатів у парламенті

Зменшення кількості нардепів, на думку президента, є дуже важливим питанням

26 листопада 2021, 16:29
Поділіться публікацією:

Український державний голова Володимир Зеленський прокоментував питання щодо скорочення кількості депутатів у парламенті. Президент наголосив, що це буде обов'язково зроблено. Про це гарант заявив під час прес-марафону 26 листопада.

Зеленський розповів, чи скоротять кількість депутатів у парламенті

Верховна Рада України - фото з відкритих джерел

"Я вважаю, що ми обіцяли скорочення депутатів і воно буде обов'язково зроблено. Це важливо", – сказав Зеленський.

Зазначимо, що український лідер також заявив, що одним із винних у втраті Криму є екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, який під час розгортання російської спецоперації у Криму виконував обов’язки президента України. А у втраті частини Донбасу більша частина провини лежить на п'ятому президенті України Петрі Порошенку.

Президент зазначив, що Олександр Турчинов сьогодні перебуває серед тих осіб, які винні у тому, що Україна втратила Крим у 2014 році. Прізвище Порошенко Зеленський назвав, коли зайшлося про втрату Україною Донбасу. При цьому глава держави наголосив, що це особисто його думка. Щоправда, потім Зеленський додав, що його думка збігається з думкою, якої дотримується переважна більшість українців.

Крім того, під час прес-марафону із засобами масової інформації президент Володимир Зеленський фактично звинуватив бізнесмена Ріната Ахметова у співпраці з російськими спецслужбами, а також у тому, що він може бути причетним до підготовки держперевороту. Наскільки це може бути достовірною інформацією? Про що свідчить її оприлюднення? Які можуть бути наслідки? На ці запитання портал "Коментарі" спробував знайти запитання з нашими експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини