Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував заворушення в США: засуджуємо безпрецедентне насильство
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував заворушення в США: засуджуємо безпрецедентне насильство

Голова держави зазначив стійкість Конгресу, який все-таки затвердив перемогу Байдена на виборах

7 січня 2021, 12:59
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував події в Капітолії Сполучених Штатів Америки, які відбулися 6 січня. Про це повідомляє РБК-Україна.

Зеленський прокоментував заворушення в США: засуджуємо безпрецедентне насильство

Зеленський висловився з приводу протестів в США - фото з відкритих джерел

Голова держави розповів, що Україна засуджує насильство, викликане заворушеннями в Америці, а також зазначив стійкість Американського Конгресу, який не зважаючи на штурм Капітолію, затвердив перемогу демократа Джо Байдена на виборах США .

"Ми рішуче засуджуємо безпрецедентне насильство проти найстарішої і найбільшої демократичної установи в світі — Конгресу США. Нас надихає стійкість Конгресу США, який протягом декількох годин після цієї жахливої атаки провів історичну спільну сесію, яка в переважній більшості підтвердила волю американського народу. Нехай Бог продовжує благословляти Сполучені Штати Америки і нового президента ", — заявив голова держави.

Нагадаємо, що шостого січня прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, які підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вийшли на масовий протест, в результаті якого загинули люди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що згідно з даними в електронній декларації, президент України Володимир Зеленський розбагатів на 4,59 мільйона гривень. Голова держави повідомив про істотні зміни в майновому положенні, вказавши, що отримав роялті від діяльності двох ТОВ.

Також відомо, що Володимир Зеленський проводить перші дні 2021 року на гірськолижному курорті Буковель. Прихильники "знайшли" його навіть в Карпатах, тому в соцмережі Instagram вже з'явилися перші фото з президентом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини