Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні

Президент України висловився щодо введення воєнного стану в державі

22 лютого 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливе введення военного стану під час зустрічі з президентом Естонії в Києві 22 лютого. Про це повідомляє Суспільне.

Зеленський прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Це питання для нас зрозуміло. Ми віримо в те що війни не буде, потужної проти України і не буде широкої ескалації з боку Російської Федерації, якщо буде — буде запроваджено військовий стан", — заявив Зеленський під час виступу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "ЛДНР". З таким проханням до нього звернулася Державна Дума Росії. Путін разом із ватажками "ЛДНР" Денисом Пушиліним та Леонідом Пасічником підписали договори про дружбу та взаємодопомогу. Віце-спікер Держдуми Петро Толстой заявив, що обидві палати російського парламенту закріплять рішення Путіна про визнання "ЛНР" та "ДНР" на засіданні у вівторок, 22 лютого.

Також "Коментарі" писали, що після того, як президент Росії Володимир Путін підписав указ про визнання так званих "ЛДНР" та про введення російських військ на територію окупованого Донбасу, президент Зеленський провів серію телефонних розмов зі світовими лідерами і лише потім звернувся у своєму відеозверненні до українського народу. У зверненні до українців Зеленський спробував відповісти на запитання "що буде далі?".

Читайте на порталі "Коментарі", Резніков звернувся до українських військових. Наразі всі зусилля військово-політичного керівництва України, а також командування Збройних Сил будуть спрямовані на зміцнення оборони нашої держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини