Головна Новини Політика кабмін Попереду важкі випробування та втрати: Резніков звернувся до українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Попереду важкі випробування та втрати: Резніков звернувся до українських військових

Наразі всі зусилля військово-політичного керівництва України, а також командування Збройних сил будуть спрямовані на зміцнення оборони нашої держави

22 лютого 2022, 12:30 comments1012
Поділіться публікацією:

Голова Міністерства оборони України Олексій Резніков звернувся до Збройних Сил України. У своїй заяві міністр зазначив, що попереду – важкі випробування, проте на нашу країну неодмінно чекає перемога. Відповідне звернення оприлюднено у соцмережі Facebook.

Попереду важкі випробування та втрати: Резніков звернувся до українських військових

Олексій Резніков - фото: Офіс президента

За словами Резнікова, вибір України простий – захищати свою країну, свій дім і близьких людей. Втім, для української сторони, наголосив міністр, нічого не змінилося.

До того ж тепер країна зможе побачити поруч "справжніх друзів", кількість яких тільки зростає. А ті "друзі", які схиляли Україну до капітуляції, тепер не зможуть сховатися.

"Попереду важкі випробування. Будуть втрати. Доведеться пройти через біль, подолати страх і зневіру. Але на нас неодмінно чекає перемога. Бо ми на своїй землі й за нами правда. Українську армію підтримує наш народ. Віра людей – це ознака того, що ми всі робимо правильно", — написав Резніков.

Голова Міноборони додав, що наразі всі зусилля військово-політичного керівництва України, а також командування Збройних сил будуть спрямовані на зміцнення оборони нашої держави. Зокрема, влада максимально долучатиме партнерів до надання допомоги, частину з якої країна вже отримала.

Резніков також додав, що Україна не допустить прийняття хаотичних рішень, до яких багато хто підштовхує нашу державу.

Зазначимо, що 21 лютого президент РФ Володимир Путін поставив підпис під указом про визнання незалежності так званих "ЛНР" і "ДНР". Відтепер Кремль може піти на той крок, щоб розміщувати свої військові бази в ОРДЛО, така можливість з'явиться у Москви після ратифікації так званого договору про дружбу між "ЛНР" і "ДНР".

Втім, очевидці в окупованому Донецьку повідомили про рух великих ешелонів військової техніки та військовослужбовців із міста у напрямку лінії фронту з українськими військами.

Крім цього, у Білому домі вважають, що Росія має намір захопити три великі українські міста, крім Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Макаревич відреагував на визнання РФ "Л/ДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини