Головна Новини Політика президент Видихаємо та заспокоюємося: Зеленський розповів, що буде далі – після визнання РФ «ЛДНР»
commentss НОВИНИ Всі новини

Видихаємо та заспокоюємося: Зеленський розповів, що буде далі – після визнання РФ «ЛДНР»

Президент пообіцяв українцям одразу повідомити, якщо буде загроза вторгнення російських військ

22 лютого 2022, 07:00 comments4933
Поділіться публікацією:








Після того, як президент Росії Володимир Путін підписав указ про визнання так званих "ЛДНР" та про введення російських військ на територію окупованого Донбасу, президент Зеленський провів серію телефонних розмов зі світовими лідерами і лише потім звернувся у своєму відеозверненні до українського народу. У зверненні до українців Зеленський спробував відповісти на запитання "що буде далі?". Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на пряму промову президента.

Видихаємо та заспокоюємося: Зеленський розповів, що буде далі – після визнання РФ «ЛДНР»

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський наголосив на тому, що Україна послідовна у своїх діях. Країна хоче миру. Україна вже ініціювала низку зустрічей та консультацій: із державами Радбезу ООН, проведення спеціального засідання ОБСЄ. Президент наголосив, що Україна просить, щоб на повну силу включилася в роботу СММ ОБСЄ, щоб не було провокацій та подальшої ескалації. Президент наполягає на зустрічі лідерів Нормандського формату.

При цьому Зеленський зазначив, що час для висловлювань занепокоєння давно закінчився і тепер Україна чекає від західних партнерів на чіткі кроки підтримки. Такі ситуації показують, хто у світі сьогодні є справжнім другом України.

Президент Володимир Зеленський заявив українцям, що сьогодні причин для занепокоєння немає. При цьому він пообіцяв, що як тільки влада зрозуміє, що Путін вирішив віддати наказ про настання російських військ на решту України – про це одразу буде повідомлено публічно.

Глава української держави заявив, що Україна, як стояла, так і стоїть виключно на дипломатичному шляху врегулювання ситуації, але при цьому президент нагадав, що зараз уже не лютий 2014-го, а лютий 2022-го. За цей проміжок часу Україна сильно змінилася і має боєздатну , сильну армію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Путін офіційно визнав "ЛДНР".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наина

22 лютого 2022, 10:26

Зеленский предлагает «выдохнуть и успокоиться», а вот как по мне, так успокаиваться совсем не время. Мюнхенская речь нашего президента, которую многие хвалят, превратила нас в ядерных шантажистов, и манипулировать Зеленский пытается главами европейских государств и США. Он предлагает созвать подписантов Будапештского меморандума для консультаций, иначе - угроза возвращения Украине ядерного статуса. При этом Украина ожидает четких шагов поддержки от западных партнеров и предлагает выяснить, кто настоящий друг нашей страны. Запад конечно санкции примет, США уже это сделали, правда пока меры весьма беззубые и направлены не против России, а против территорий, которые де-юре Украина. О чем они думали, когда запрещали ввоз технологий из ДНР и ЛНР? Санкции против России несомненно последуют, но полагаю, она к ним давно готова, и решение о признании принято не вчера. Зеленский призывает к спокойствию и заявляет о готовности к наступлению российских войск на остальную территорию Украины. Президент Грузии сравнила происходящее с 2008 годом, хотя события развиваются скорее по крымскому сценарию. Ввод войск и помощь в проведении референдума. Так что у Зеленского есть шанс войти в историю как политик, при котором вверенное ему народом Украины государство лишится еще одной части территории.

Маэстро

22 лютого 2022, 09:52

Зеленский молодец Не обсуждает с ППП кадровые перестановки

Михаил

22 лютого 2022, 09:04

Жаль, что все так происходит. Почему ни наши, ни Ваши д....ы никак не могу жить мирно?

Иван

22 лютого 2022, 07:43

Наконец-то прекратятся обстрелы и люди спокойно вздохнут.

Малоросс

22 лютого 2022, 07:17

Зелибоба ты жалок.....Лучше б ты и дальше хером по клавишам стучал.


Новини