Головна Новини Політика президент Зеленський прибув до Фінляндії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прибув до Фінляндії: що відомо

Зеленський прибув до Фінляндії, там відбудеться його зустріч із главами урядів країн Північної Європи

3 травня 2023, 12:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до Фінляндії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє канцелярія президента Фінляндії.

Зеленський прибув до Фінляндії: що відомо

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Повідомляється, що під час візиту відбудуться офіційні переговори між Зеленським та президентом Фінляндії Саулі Нііністьо. Вони стосуватимуться боротьби України проти Росії та підтримки нашої держави з боку Фінляндії, а також двосторонніх відносин між країнами та глобальної геополітичної ситуації.

Після завершення переговорів президенти проведуть спільну прес-конференцію.

Володимир Зеленський також проведе зустріч із главами урядів країн Північної Європи. Подробиці цієї зустрічі, а також – хто саме буде присутня на цій зустрічі – не розголошуються.

Варто зазначити, востаннє президенти України та Фінляндії зустрічалися у січні 2023 року, коли Ніїністе відвідав столицю України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масштабний витік даних Пентагону: Володимир Зеленський зізнався, чи мав відверту розмову з Білим домом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Зеленський висловився про переговори з Росією: чи з'явилося вікно можливостей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини