Головна Новини Політика президент Зеленський погрожує знову розпустити Раду — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський погрожує знову розпустити Раду — ЗМІ

Зеленський прагне, аби в парламенті прийняли закон про державну службу

23 лютого 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський погрожує знову розпустити Верховну Раду, якщо народні депутати не приймуть необхідний закон на позачерговому засіданні. Інсайдерську інформацію представило видання "РБК-Україна" із посиланням на власне джерело у фракції "Слуга народу".

Зеленський погрожує знову розпустити Раду — ЗМІ

Зеленський може знову розпустити Раду. Фото: ТСН

Сьогодні, 23 лютого, нардепи зустрінуться в парламентській залі на позачерговому засіданні. Одним із питань для розгляду є попередньо ветований Зеленським закон про повернення конкурсів на посади для держслужбовців. Після внесення окремих поправок президент повернув документ на повторний розгляд і сподівається, що народні обранці з усією серйозністю поставляться до голосування.

"Він [Володимир Зеленський — ред.] каже: я вже втомився, я хочу виплатити зарплати шахтарям, а ви тут то так, то так підставляєте. Тому зараз дуже важливо для якоїсь нормальної спільної роботи, щоби сьогодні Верховна рада проголосувала за дві ці пропозиції і за закон в цілому", — цитує "РБК-Україна" своє джерело із "Слуги народу".

Слід зазначити, що при цьому зазначається деталь щодо серйозності намірів Зеленського щодо намірів розпустити ВРУ у разі провалу голосуванні. На думку джерела, глава держави швидше хотів пояснити важливість прийняття документу і продемонструвати висоту напруги в суспільстві, ніж реально обіцяв розпустити парламент.

Нагадаємо, попередньо "Коментарі" розповідали, чому президент Володимир Зеленський ветував закон стосовно конкурсів на зайняття посад держслужбовцями. Подробиці про додані виправлення знайдуться у нашому матеріалі.

Також на порталі можна дізнатися, чи збирається президент відправити у відставку прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля і, відповідно, весь його уряд. Позицію Зеленського пояснив радник ОПУ Михайло Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини