Головна Новини Політика кабмін Стало відомо, чи планує Зеленський відправляти у відставку Шмигаля
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи планує Зеленський відправляти у відставку Шмигаля

Позиції потрібно посилювати

18 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

У Зеленського прокоментували можливу відставку уряду і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Про це розповів радник голови Офісу Президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Стало відомо, чи планує Зеленський відправляти у відставку Шмигаля

Зеленський та Шмигаль. Фото: Liga

За словами Подоляка, поки ще не прийшов час для того, щоб відправляти уряд у відставку. Він сказав, що нинішній Кабінет міністрів не досидів до кінця своєї каденції.

Він зазначив, що попри це, багато позицій вимагають посилення. Наприклад, мова йде про міністерство енергетики та відсутність міністра (натяк на те, що Рада двічі провалила голосування за призначення міністром Юрія Вітренка).

Денис Шмигаль очолює український уряд з березня 2020 року. Він замінив на цій посаді Олексія Гончарука, який був прем'єром з серпня 2019 року.

Період Кабміну Шмигаля припав на пандемію і два жорстких локдауна навесні 2020 року і взимку 2021. До цього він Шмигаль був віце-прем'єром і міністром з питань медичного розвитку громад і територій, а також очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

До приходу в політику був топ-менеджером корпорації ДТЕК українського олігарха Ріната Ахметова, де обіймав посаду генерального директора Бурштинської ТЕС в Івано-Франківській області.

Під час перебування на посаді прем'єр-міністра Шмигаля неодноразово звинувачували в слабкому протистоянні кризі та лобіюванні інтересів Ріната Ахметова, зокрема, у сфері енергетики.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що депутата Богатова виключили з фракції після побиття коміка.

Читайте також заяву Януковича з приводу подій на Майдані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини