Головна Новини Політика президент Зеленський назвав головні досягнення на посту президента (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головні досягнення на посту президента (ВІДЕО)

За словами президента країни, він робить все, щоб "нас поважали за кордоном"

27 серпня 2021, 09:54
Поділіться публікацією:

Державний глава Володимир Зеленський розповів про головні здобутки за час свого президента. Таким чином український лідер виокремив три основних, серед яких суб'єктивізація України, інфраструктура та армія. Про це Зеленський заявив в ефірі телепрограми "Право на владу", передає УНІАН.

Зеленський назвав головні досягнення на посту президента (ВІДЕО)

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Я роблю все, щоб нас поважали за кордоном, не тільки всередині нашої країни, щоб рахувалися з нашою думкою, щоб ми були суб'єктом, щоб ми були разом, щоб за нас не вирішували питань... Суб'єктність України — раз, і Кримська платформа, і така кількість країн, яка приїхала. Друга історія — це інфраструктура. Я вважаю, що ганьба, якщо в тебе немає інфраструктури в країні... Третє — у нас одна із найпотужніших на сьогодні армій в Європі", — сказав Зеленський, відповідаючи на запитання про три головні досягнення на посту президента станом на сьогодні.

Нагадаємо, що раніше інтернет-видання "Коментарі" вирішило запитати експертів, куди, на їхню думку, веде країну Володимир Зеленський на третьому році перебування при владі. Також фахівці спрогнозували ймовірність дострокових виборів — і парламентських, і президентських, поки рейтинги ще відносно непогані.

Відзначимо, що також експерти розповіли порталу "Коментарі", які важливі економічні рішення може привезти президент України Володимир Зеленський з США, куди повинен вирушити наприкінці серпня, в тому числі для зустрічі з главою Білого дому Джо Байденом, а також, які шанси, що в економічному плані візит українського президента в Штати виявиться продуктивним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

27 серпня 2021, 12:31

"Он ещё танцует?"

Борис Анатолійович

27 серпня 2021, 11:00

Перше головне досягнення це злив інформації по вагнерівцям. Друге головне досягнення-це втрата довіри і підтримки з боку країн ЄС. Третє головне досягнення - зубожіння народу. Четверте головне досягнення - втрата довіри з боку армії. П"яте головне досягнення - розкрадання державних коштів швидше ніж вони встигають надходити до бюджету. Шосте головне досягнення - біля корита прилаштовані всі друзі і друзі друзів, і увесь 95-й увартал. На перерахунок всіх "досягнень" не вистачить ні часу ні нервів.


Новини