Головна Новини Політика президент Зеленський вже вирішив, як відповість Кадирову, - Офіс президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вже вирішив, як відповість Кадирову, - Офіс президента

В Офісі президента Володимира Зеленського позначили, що гучні заяви лідерів республік у складі РФ окремої реакції не вимагають

20 липня 2020, 18:11 comments10294
Поділіться публікацією:

Офіс глави держави Володимира Зеленського позначив, що будь-яка репліка на адресу президента з боку лідера Чеченської Республіки Рамзана Кадирова не вимагає офіційної реакції, як цього очікують засоби масової інформації. Позицію відомства передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Зеленський вже вирішив, як відповість Кадирову, - Офіс президента

"Будь в сучасному інформаційному світі має право на будь-які заяви. Але це точно не привід для пошуку якихось таємних смислів. Тому викликає певний подив настільки наполеглива спроба частини засобів масової інформації надати фактом особистого повідомлення глави суб'єкта федерації сусідньої країни надзвичайне значення", — вказали в ОП.

Також прес-служба президента Зеленського вказала, що заклик Кадирова вибудувати Україні добросусідські відносини з Росією явно не входить в перелік його компетенції, так як існуючий конфлікт можуть обговорювати лідери двох держав та їх незалежні західні колеги, а явно не представники республік під контролем Москви.

"І які точно немає сенсу коментувати або обговорювати в будь-яких особистих повідомленнях", — резюмували в Офісі президента.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі підтримали заяву Рамзана Кадирова, який закликав Володимира Зеленського зателефонувати президенту Росії і почати налагоджувати відносини "двох великих народів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини