Головна Новини Політика президент Затяжна енергетична нарада: Про що говорив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Затяжна енергетична нарада: Про що говорив Зеленський

Про результати розширеного енергетичного зібрання у Президента, він сам розповів у вечірньому зверненні

1 березня 2023, 22:38
Поділіться публікацією:








Традиційне вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського, сьогодні головно присвячене енергетичним проблемам і перспективам, пишуть "Коментарі". До наради Гарант залучив представників різних структур, — усіх, від кого залежить стабільність роботи енергосистеми країни.

Затяжна енергетична нарада: Про що говорив Зеленський

Майже три години тривала у Президента нарада з енергетичних питань

"Цю зиму пройдено. Вона була дуже складною, і цю складність відчув без перебільшення кожен українець. Але все ж ми змогли забезпечити Україну енергією і теплом. Так, загроза для енергосистеми зберігається. Але й робота заради енергосистеми триває", — зауважив Зеленський.

За його словами, нарада тривала впродовж трьох годин. А участь у ній взяли: Нафтогаз, Енергоатом, Укренерго, Укргідроенерго, інші енергокампанії. Звісно, були присутні урядовці, представники ОПУ, голова профільного комітету Верховної Ради, військові та розвідка.

"Ми зафіксували поточні завдання – щоб нормально завершити цей опалювальний сезон. І ми вже почали готуватись до наступного сезону – кожен із учасників наради отримав свою частину роботи щодо цього. Бачимо ризики – знайдемо реагування", — резюмує Володимир Зеленський.


На порталі "Коментарі" йшлося, про те, що Парламент днями ухвалив низку законопроєктів енергетичної спрямованості. В першу чергу варто виділити ухвалені законопроєкти про розвиток високоефективної когенерації та стимулювання електромобілізації

Як раніше писали "Коментарі", якщо війна затягується і ризики ракетно-дронових ударів залишаються, то про кардинальну зміну в енергосистемі можна лише розмірковувати як плани.

Читайте також на порталі "Коментарі" — енергетична реформа: Чого чекати українцям.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини