Головна Новини Політика президент Ймовірність вторгення РФ може бути щодня, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Ймовірність вторгення РФ може бути щодня, - Зеленський

За словами президента України, держава готова до будь-якої ескалації

26 листопада 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Ймовірність повномасштабного війського вторгнення РФ на територію України є щодня. Однак наша держава готова до будь-якої ескалації. Про це державний голова Володимир Зеленський повідомив під час прес-марафону 26 листопада, відповідаючи на запитання журналістів. 

Ймовірність вторгення РФ може бути щодня, - Зеленський

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Я вважаю, що така ймовірність (повномасштабного вторгення — ред) може бути щодня, але сьогодні відбувається залякування з деяких майданчиків, із засобів масової інформації, що завтра буде війна. Що ми повинні знати — ми повністю контролюємо наші кордони, і повністю готові до будь-якої ескалації", — сказав президент України. 

Зеленський додав, що держава щоденно отримує дані не лише української розвідки, а також від розвідок країн-партнерів, які підтримують Україну у військовому, технічному, фінансовому плані. 

"Але впершу чергу ми маємо розраховувати тільки на себе, на нашу армію. Армія у нас потужна", — зауважив гарант. 

Зазначимо, що в Офісі президента анонсували тригодинний пресс-марафон "30 запитань президенту Україну", у якому беруть участь представники українських та міжнародних ЗМІ. 

Нагадаємо, що раніше експерти для видання "Коментарі" оцінили ймовірність російського вторгнення. Зокрема, полковник СБУ у відставці Олег Старіков висловив думку, що у Кремлі можуть піти на відкрите вторгнення, якщо Україна розгорне масштабні воєнні дії на окупованих територіях.

"Коментарі" також писали, що прес-секретар президента України Сергій Нікіфоров на своїй сторінці у Facebook опублікував пост , у якому навів список ЗМІ, запрошених на прес-марафон Володимира Зеленського. Експерти розповіли, чого очікувати від заходу, а також які важливі запитання можуть бути порушені. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини