Головна Новини Політика президент Як Зеленський прокоментував рішення Ради щодо законопроєкту про олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Зеленський прокоментував рішення Ради щодо законопроєкту про олігархів

Володимир Зеленський подякував парламенту за таке важливе рішення

1 липня 2021, 20:49
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський відреагував на прийнятий за основу в Раді законопроєкт про олігархів. Саме президент України був ініціатором цього документу. Свою позицію він оприлюднив на сторінці у  Twitter.

Як Зеленський прокоментував рішення Ради щодо  законопроєкту про олігархів

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Очільник Банкової написав, що олігархи мають відійти у минуле. В Україні мають працювати тільки великі бізнесмени. Також він подякував парламентарям за таке важливе рішення.

"Олігархи – це минуле. Вони повинні стати просто великими бізнесменами. Нам потрібні прозорі економічні відносини та рівні правила гри для всіх", — заявив Зеленський.

 Нагадаємо, що сьогодні Рада підтримали законопроєкт Володимира Зеленського про олігархів. За ініціативу президента проголосували 275 нардепів. Не брали участі в голосуванні парламенту та не віддали жодного голосу політичні сили "Опозиційна платформа — За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос".

Раніше видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, як експерти оцінюють законодавчу ініціативу президента ЗеленськогоЕксперти злегка скептично підходять до оцінки "антиолігархічного" закону.

Зокрема, політичний експерт Дмитро Воронков, оцінюючи результати голосування, зазначив, що раніше в пресі з'явилася інформація, мовляв, керівник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія попередив "слуг."

На думку політолога Володимира Цибулька, закон про олігархів, прийнятий у першому читанні, виглядає як кістка, кинута депутатами "Слуги народу" своїй ієрархії в Офісі президента. Ефект від прийняття цього документа насамперед політтехнологічний, зазначає експерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини