Головна Новини Політика президент Як Зеленський прокоментував інформацію про вторгнення Росії до України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Зеленський прокоментував інформацію про вторгнення Росії до України (ВІДЕО)

"Ми нікого не боїмося", - заявив Зеленський, коментуючи інформацію про вторгнення РФ

12 лютого 2022, 17:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України заявив, що Україна має бути готова до будь-якого розвитку ситуації та "на будь-якому кордоні". Про це пише видання ТСН.

Як Зеленський прокоментував інформацію про вторгнення Росії до України (ВІДЕО)

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Під час спілкування із засобами масової інформації після перегляду тактико-спеціальних навчань   (Каланчак, Херсонська область) Президент України прокоментував інформацію про вторгнення Росії до України. Відео коментаря президента опубліковано на офіційному Telegram-каналі Офісу президента.

"В інформпросторі дуже багато інформації про вторгнення РФ в Україну, ми нікого не боїмося, без паніки, все під контролем", — сказав глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, що Україна як держава насамперед має розраховувати на своїх військових та на своїх громадян.

"Ми розуміємо, що такі речі робляться без попередження. Головне, щоб ми були до цього готові. Готові до будь-якого розвитку подій, будь-якого кроку, з будь-якого боку та будь-якого кордону. Ми повинні як держава розраховувати насамперед на себе, на своїх військових та на своїх громадян", — заявив Володимир Зеленський.

Щодо інформації з боку Сполучених Штатів Америки та партнерів президент заявив, що Україна бере її до уваги.

"Але ми маємо чітко її аналізувати та готуватися до будь-яких ризиків", — додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Західних ЗМІ з'явилася інформація щодо можливого вторгнення Російської Федерації в Україну. Журналісти, посилаючись на власні джерела, писали про можливу дату, коли РФ може напасти на нашу країну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що на Львівщині нацгвардієць зі своїм спільником із Білорусі збиралися жорстоко вбити підприємця. За кілька днів до вбивства їх затримали правоохоронці.

Сайт "Коментарі" писав про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заблокував афганські активи у 7 млрд доларів. Стала відома причина. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини