Головна Новини Політика президент Вони вже не з нами: Зеленський розповів про західних партнерів, які вже почали «зливатися»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вони вже не з нами: Зеленський розповів про західних партнерів, які вже почали «зливатися»

Український президент пояснив, чому підтримка України важлива для західних політичних еліт

11 вересня 2023, 13:52 comments53940
Поділіться публікацією:

Якщо західні лідери ухвалять рішення припинити підтримку України і це дозволить Росії здобути перемогу у війні – це насамперед стане шоком для західних виборців. Вони не вибачать таке своїм лідерам. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "The Economist" висловив президент Володимир Зеленський.

Вони вже не з нами: Зеленський розповів про західних партнерів, які вже почали «зливатися»

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України зауважив, що є західні лідери, які на словах продовжують стверджувати, що вони все ще з Україною, що вони готові бути з Україною до кінця, але насправді видно, що вони вже не з нами.

"Якщо ти не з Україною, ти з Росією, а якщо ти не з Росією, ти з Україною. І, якщо партнери нам не допоможуть, то допоможуть Росії здобути перемогу. Це все", — заявив український лідер.

На його думку, західних лідерів менше відвідуватиме думка про те, що треба припиняти підтримку України, якщо у ЗМІ активно обговорюватиметься ця тема. У них у такому разі не буде вибору, окрім як продовжуватиме підтримувати боротьбу українського народу.

Президент зазначив, що ЗМІ читають та аналізують інформацію саме виборці, від думки яких сильно залежать західні чиновники.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський висловив думку, що якщо українським захисникам вдасться ще трохи посилити тиск на російських окупантів на півдні, то росіяни самі звідти втечуть. Саме тому контрнаступ України триватиме.

Також Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін прорахувався, коли зробив ставку на тривалу війну проти України. Бо він у ній програє.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як досягти змін усередині Росії – хто може стати наступником Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

15 вересня 2023, 20:17

Ну так надо было меньше толкать пафосные речи и обещать, а больше делать. И не портить отношения с партнерами, от которых целиком и полностью зависим. Мы, Вова, не в том положении сейчас находимся, чтобы ставить условия кому-то. Один только летний саммит нато чего стоит. Как там, кстати, коррупция поживает? Я распилов таких масштабов ни при одной власти не помню. Так что ничего удивительного, я бы после всех этих зашкваров тоже не сильно горел желанием помогать и слать деньги вникуда.

Дмитрук

11 вересня 2023, 15:07

А він сам про що думав раніше? Всі говорили, що захід може у будь-який час втомитися від підтримки України. Краще б казав, куди пішли всі гроші, що нам переказували для перемоги і армії. Щось вкрадено, щось спалено на фронті завдяки "командувачам". Проте у будь-якому разі, якщо західні політики стануть "зливатися", то в цьому винний буде тільки Зеленський, який їх втомив і не виконував того, що треба.


Новини