Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський скликає позачергове засідання парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський скликає позачергове засідання парламенту

Зеленський ініціює позачергове засідання парламенту для розгляду законопроєкту про великий герб

18 серпня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський ініціює позачергове засідання парламенту для розгляду законопроєкту про великий герб. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив у себе в Twitter нардеп Ярослав Юрчишин.

Володимир Зеленський скликає позачергове засідання парламенту

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Законопроект №5712 "Про великий Державний Герб України" може стати справжнім тестом для монобільшості, адже для прийняття законопроекту потрібно мінімум не 226 голосів, а конституційна більшість, тобто 300 голосів. Іншими словами, крім президентської фракції "Слуга народу" повинні додати свої голоси представники інших політичних сил. Але для прийняття в першому читанні цілком вистачить і 226 голосів, які з легкістю знайдуть в "Слузі народу", а ось далі — завдання із зірочкою для Офісу президента.

Раніше говорилося, що парламентарії перервуть свої канікули й зберуться під куполом Верховної Ради 23 серпня для ухвалення резолюції за підсумками саміту "Кримської платформи".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у президентському рейтингу знову без змін. На першому місці як і раніше чинний глава держави Володимир Зеленський. Найближчий його опонент п'ятий президент Петро Порошенко займає другий рядок рейтингу. До таких висновків прийшли соціологи соцкомпаніями SOCIS. 19,5% хочуть бачити Володимира Зеленського сьомим президентом України. 14,3% хочуть, щоб сьомим главою держави став лідер "ЄС" і п'ятий президент Петро Порошенко.

Портал "Коментарі" також повідомляв — ексглава МЗС України Клімкін дав слушну пораду президенту Зеленському перед зустріччю з президентом США Джо Байденом, до якої залишилося трохи більше 10 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

20 серпня 2021, 10:32

Кто это сказал клоуну, что принятие герба поднимет его рейтинг? Скорее, наоборот.

селянин

19 серпня 2021, 21:10

Малий герб України - це тризуб, а великий герб - це золотий тризуб на синьому ( блакитному) щиті. Нахрена ще добавляти якісь совкові візерунки. Що за дебіли це придумують?


Новини