Головна Новини Політика президент "Він залишився таким же": Єрмак назвав головні якості президента
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він залишився таким же": Єрмак назвав головні якості президента

Стало відомо, чого не терпить Президент

29 січня 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак відверто розповів про те, що дратує главу держави Володимира Зеленського, а також назвав його головні якості і принципи. Про це Єрмак розповів в інтерв'ю виданню "Новий час" .

"Він залишився таким же": Єрмак назвав головні якості президента

Зеленський. Фото: ОП

За словами Єрмака, Зеленський абсолютно не змінився в плані людських якість і досі залишається максималістом, який хоче добиватися кращого результату.

Від зазначив, що Зеленський хоче відразу бачити позитивні зрушення в розвитку держави.

Єрмак назвав Президента чесним, порядним, тактовним, вихованим і освіченим людиною, яким він його знав і до президентства.

Глава ОП сказав, що в історії влада змінювала багатьох людей в гіршу сторону, однак Зеленського це не стосується, адже він залишився тим самим.

Єрмак також заявив, що розповіді про "теплій ванні" і огорожі президента від некомфортною інформації є міфом, який поширюють люди, скривджені на Зеленського.

Він сказав, що через допитливості президента і допитливості його розуму, його неможливо захистити від незручною інформації.

Єрмак сказав, що він звик давати Зеленському конструктивну інформацію і не бояться брати на себе відповідальність.

Глава Офісу сказав, що найбільше Зеленського дратує відсутність позитивних зрушень протягом довгого часу. Президент постійно працює над швидким і ефективним результатом.

Також він сказав, що Президент не терпить зради, непорядності і несправедливості.

Андрій Єрмак очолює Офіс Президента з лютого 2020 року, він замінив на цій посаді Андрія Богдана.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук закликав застосувати проти Росії політичну силу .

Також читайте умову походу Зеленського на другий термін .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Kymelnitskiy

30 січня 2021, 08:27

"Глава ОП сказал, что в истории власть меняла многих людей в худшую сторону, однако Зеленского это не касается, ведь он остался прежним." - Зеленский не представляет собой ничего, как политик и является крайне ограниченным человеком. https://www.7kanal.co.il/News/News.aspx/216119

макар

29 січня 2021, 15:30

политработнтки ... политологи... ! Они и создают нужную ауру " абоненту " Искренность серьезных " пишущих голов " можно игнорировать - деньги ( а они у политологов , исполняющих заказные тексты, совсем не малые...) делают жизнь красивой . В этом тексте перечислены " токсичные " политики . Кто определил степень их токсичности ? Выборы минувшие ? Можно улыбаться : было 73 , стало ...! не ТОКСИЧНОСТЬ л и ? "...токсичные представители старых элит – Бойко, Порошенко, Тимошенко. Протестный электорат не даст этим политикам второго шанса. А потому шансы есть у Зеленского...." То есть , нам УЖЕ загрузили БЕЗЫСХОДНОСТЬ : ШАНСЫ ЕСТЬ ТОЛЬКО У ЗЕЛЕНСКОГО . Нас " делают" не президенты, премьеры и депутаты Нас " делают " политтехнологи и политологи . Делают улыбаясь в душе с серьезной маской на лице . И соревнование меж них : КТО КОГО ПОСТАВИТ У РУЛЯ - детская игра... думайТЕ !


Новини