Головна Новини Політика президент Відкриття форуму проти COVID-19 в Україні: Зеленський розповість, як побороти пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкриття форуму проти COVID-19 в Україні: Зеленський розповість, як побороти пандемію

В ході форуму будуть розглянуті важливі питання, що стосуються вакцинації, пандемії та відкриття кордонів

8 лютого 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 8 лютого, в Україні стартував триденний форум, присвячений пандемії коронавірусу і його подоланню. У ньому візьмуть участь президент Володимир Зеленський, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, а також інші представники влади. Форум пройде за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також ВООЗ.

Відкриття форуму проти COVID-19 в Україні: Зеленський розповість, як побороти пандемію

Зеленський розповість про плани дій з боротьби проти пандемії - фото: з відкритих джерел

Учасники форуму обговорюватимуть питання, що стосуються пандемії, адаптації освіти, відновлення економіки, допомоги вразливим верствам населення. Крім того, спікери поділяться міжнародним досвідом боротьби з Covid-19 і розкажуть про перспективи відкриття кордонів країн. Про це повідомляється на сайті Кабміну.

Першим заплановано виступ Володимира Зеленського. Він повідає про плани влади щодо подолання пандемії у 2021 році. Після нього слово буде надано Генеральному директору ВООЗ Тедросу Адханому Гебреесусу. Потім виступить президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

Головними завданнями цього форуму є проведення діалогу влади та суспільства на тему боротьби з пандемією, визначити чіткий план дій по вакцинації, показати рівень готовності влади для подолання пандемії. Крім того, важливою задачею є підвищення рівня довіри українців до вакцинації від коронавірусу.

Також на сайті Кабміну наголошується, що всі охочі зможуть ставити запитання спікерам форуму на сайті та сторінках заходи в соцмережах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Володимир Зеленський опублікував зворушливе привітання в день народження дружини, а також про те, що в "Слузі народу" прокоментували імпічмент Зеленському.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини