Головна Новини Політика президент В "Слузі народу" прокоментували імпічмент Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" прокоментували імпічмент Зеленському

У партії дали чітку відповідь

7 лютого 2021, 14:00 comments3357
Поділіться публікацією:

У партії "Слуга народу" прокоментували ініціативу фракції "ОПЗЖ" про ініціювання імпічменту Президенту України Володимиру Зеленському після того, як він ввів в дію рішення РНБО про санкції проти нардепа Тараса Козака і телеканалів 112, NewsOne і Zik. Ою це розповів представник президента в Конституційному суді Федір Веніславський, передає прес-служба партії "Слуга народу".

В "Слузі народу" прокоментували імпічмент Зеленському

Зеленський. Фото: ОП

За його словами, в заяві "ОПЗЖ" про те, що вони збираються оголосити імпічмент Зеленському немає ні юридичної, ні політичного підґрунтя. Веніславський зазначив, що Президент Зеленський не боїться імпічменту, інакше б не ініціював прийняття відповідного закону.

Він підкреслив, що Зеленський впевнений, що всі його дії будуть йти відповідно до закону України.

Веніславський сказав, що "ОПЗЖ" не має необхідної кількості голосів для того, щоб запустити процедуру імпічменту, так як для цього необхідна конституційна більшість в парламенті (300 депутатів), а для оголошення самого імпічменту 375 голосів нардепів.

Глава партії "СН" Олександр Корнієнко заявив, що для імпічменту необхідно створити ТСК в Раді в складі 150 депутатів, яких немає у "ОТЗЖ".

Веніславський також зазначив, що Зеленський діяв відповідно до закону і Конституції, коли накладав санкції на Тараса Козака та його активи, а всі заяви "ОПЗЖ" назвав політичними спекуляціями.

Після накладення санкцій на Тараса Козака нардеп від "ОПЗЖ" Вадим Рабінович повідомив з трибуни Ради, що вони збираються ініціювати процедуру імпічменту Зеленському, а самого президента назвав "фашистським дияволом".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Зеленський перші поговорить з Байденом.

Також читайте про реакції Росії на закриття телеканалів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

8 лютого 2021, 09:40

Так ведь Зепленский не выполнил ни одного обещания, он просто обманул народ. Обещал пересмотреть закон о языке, в итоге в этом закаоне ничего "не нашли"! Неужели серьезно думаете, что люди, для которых русский язык родной, массово перейдут на мову? Обещал закончить войну против Донбасса, а война до сих пор идет, оттягивая от бюджета ресурсы. Запустил продажу украинской земли. Для людей ничего не делает. Санкции против России ей как соломинка по слону, так как они запустили программу импортозамещения и теперь у них все российское. Я был в России в 2017 году, в маркетах яблоку негде упасть, полки буквально забиты продуктами и товарами при высочайшем качестве. Что дальше?

непутин

7 лютого 2021, 16:20

Давно пора . Брыхунам так и надо . Спасибо жителям Кривбасса за призидента ..............

украинец

7 лютого 2021, 14:47

ЗЕленых мразей пора вешать на столбах.


Новини