Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський опублікував зворушливе привітання в день народження дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський опублікував зворушливе привітання в день народження дружини

Зеленський привітав дружину в Іnstagram

6 лютого 2021, 12:28
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці в І nstagram зворушливий пост, в якому вітає дружину, Олену Зеленську з днем народження.

Володимир Зеленський опублікував зворушливе привітання в день народження дружини

Олена Зеленська

Перша леді країни сьогодні, 6 лютого, відзначає 43-й день народження. Зеленський вже традиційно вітає її в соцмережах. Цього разу глава держави опублікував фото, на якому Олена Зеленська сміється, а також написав вірш на честь дружини:

"З днем народження, мОя.
Обожнюю думки твОї.
Дякую за ті, что Було.
І, сподіваюсь, ще буде.
За правду, за очі, за жарти,
За ті, ким без тебе не ставши бі.
За ті, что наші діти
Наі̆кращі (для мене) в мире.
Дякую за все.
З любов'ю, твіі̆ ВЗ ".

Користувачі соцмережі активно коментують пост президента і приєднуються до поздоровленням. Також багато хто називає привітання милим і зворушливим.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, як Володимир Зеленський зовсім недавно святкував свій день народження (25 січня президенту виповнилося 43 роки). Зеленський організував вечірку. Вона відбулася в Києві в квартирі співвласника студії "Квартал-95", який за сумісництвом є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського, Тимура Міндіча. Про це розповіли журналісти програми "Схеми: корупція в деталях". Як повідомляється в програмі, на свято були запрошені 30 осіб. Однак ніхто з них не надів маску, що суперечить карантинним обмеженням в країні. Святкування відбувалося за адресою — вулиця Грушевського, 9а. Незважаючи на те, що там є квартира, яка належить Зеленським, подружжя вирішило запросити гостей до апартаментів, надані Міндічем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини