Головна Новини Політика президент В Україні з'явиться специфічне міністерство: Зеленський розповів, чим воно займеться
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться специфічне міністерство: Зеленський розповів, чим воно займеться

В Україні цієї осені може з'явитися міністерство єдності

27 серпня 2024, 15:44 comments1542
Поділіться публікацією:

Інститут, який має забезпечити єдність громадян України за кордоном, може виникнути вже восени цього року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час прес-конференції заявив президент України Володимир Зеленський.

В Україні з'явиться специфічне міністерство: Зеленський розповів, чим воно займеться

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Український лідер заявив, що Міністерству закордонних справ не вистачає ресурсів для підтримки 7,5 мільйонів українців, які перебувають за кордоном.

Володимир Зеленський також додав, що якщо не вивести з тіні платників податків, Україна зіткнеться з серйозними викликами після війни.

"Нам потрібно повернути доросле населення, дітей в Україну. Нам потрібно ухвалити рішення восени", — наголосив президент.

Зазначимо, під час цієї ж прес-конференції Володимир Зеленський заявив, що завдяки операції ЗСУ у Курській області Україна відвела загрозу окупації частини Харківської, Сумської та Чернігівської області.

Глава української держави визнав, що лише дуже вузьке коло людей знав про цю операцію і, як показав час, це стало великим плюсом.

"Безумовно, є цілі, які я можу сказати. І безумовно є цілі, про які я не можу сказати. Курська операція кілька речей принесла. Насамперед окупацію Харківщини зупинено. Ми мали інформацію про створення буферної зони на Харківщині, а потім на півночі. , не знали конкретики, але розуміли, що Сумщина, Чернігівщина можуть бути у планах", – розповів Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський розповів, обговорення якого питання західні партнери уникають усіма способами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський підтвердив переговори Росії та України в Катарі: чого вони стосувалися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини