Головна Новини Політика президент В Україні з'явилося нове свято - указ Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явилося нове свято - указ Зеленського

Свято буде відзначатиметься 25 травня

29 квітня 2021, 16:14
Поділіться публікацією:

Відтепер 25 травня українці відзначатимуть нове професійне свято — День Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Відповідний указ президента Володимира Зеленського опублікований на сайті Офісу президента.

В Україні з'явилося нове свято - указ Зеленського

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією, нове свято встановлене в країні, "враховуючи значення Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України для забезпечення національної безпеки й захисту державного суверенітету України, її інформаційного простору".

Цей указ набирає чинності з дня його оприлюднення, тобто з 29 квітня.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що для встановлення миру на Донбасі необхідна політична воля іншої сторони. На думку Зеленського, рішення Росії про відведення військ від українських кордонів знижують напругу. Він зазначив, що конфлікт на Донбасі — це єдина війна у Європі, тому припускає можливість розширення форматів переговорів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що президент України Володимир Зеленський 26 квітня заявив, що готується його зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Мовляв, він доручив голові свого Офісу Андрію Єрмаку зв'язатися з адміністрацією президента РФ з приводу організації зустрічі.

Наше видання дізналося в експертів, де і за яких умов може відбутися ця зустріч і чи може взагалі. Наприклад, політолог Кирило Сазонов не вірить у ймовірність зустрічі українського і російського президентів у доступній для огляду перспективі. Детальніше читайте в матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини