Головна Новини Політика президент У Єрмака в 5 разів більше штатних радників, ніж у Зеленського тих, хто "радить" поза штатом - КВУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єрмака в 5 разів більше штатних радників, ніж у Зеленського тих, хто "радить" поза штатом - КВУ

Але відсутність засідань радників говорить про те, що робота в відомстві не здійснюється

7 грудня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

У Зеленського на пару з головою його офісу 23 радники. При чому більшість з них — підлеглі Андрія Єрмака. За інформацією, отриманою Комітетом виборців України від ОП, на кінець листопада у голови ОП налічувалося 19 радників, в той час, коли у глави української держави Володимира Зеленського тільки 4, і всі вони не перебувають в штаті апарату Президента.

У Єрмака в 5 разів більше штатних радників, ніж у Зеленського тих, хто "радить" поза штатом - КВУ

Радники Єрмака, навпаки, входять у штат управління відомства та отримують зарплату за свою діяльність. Але той факт, що у відповідь на запит КВУ зазначено, що інформація про проведення засідань групи радників Президента України відсутня, може свідчити про те, що наради взагалі не проводилися, а значить сама структура радників не працює.

"Це означає, що глава держави максимально відгороджений від об'єктивної експертної інформації, яку йому могли б надавати радники. Зате велика кількість радників у керівника офісу — це нонсенс. Відповідно до повноважень, він повинен забезпечувати роботу Глави держави, в тому числі й організовувати роботу радників Президента", — прокоментував отриману інформацію глава КВУ Олексій Кошель.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Президент Зеленський висловився з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні сьогодні, 7 грудня. За словами глави держави, децентралізація дозволила збільшити місцеві бюджети в кілька разів, в цілому по країні це колосальна сума: щорічно — сотні мільярдів гривень. А місцева влада отримала нові повноваження.

Крім того, портал повідомляв про те, що Володимир Зеленський планує скасувати податки для підприємців та компенсувати їм збитки в разі введення тотального карантину в Україні через пандемію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини