Головна Новини Політика президент Стало відомо, хто може стати главою ОП замість Андрія Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто може стати главою ОП замість Андрія Єрмака

Кандидатура не сподобається любителям "русского мира"

1 березня 2021, 16:30 comments3954
Поділіться публікацією:

З'явилася інформація про те, що в Офісі Президента України може статися серйозна кадрова перестановка. Йдеться про заміну чинного глави ОП Андрія Єрмака на начальника Служби зовнішньої розвідки України Валерія Кондратюка. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив екс-нардеп Борислав Береза.

Стало відомо, хто може стати главою ОП замість Андрія Єрмака

Фото: ОП

За його словами, джерела в Офісі Президента повідомили про те, що готується кадрова перестановка і замість Андрій Єрмака керівником ОП буде призначений діючий глава СЗР Валерій Кондратюк.

Береза зазначив, що дана новина буде дуже поганою для "любителів русского міра" в Україні. Він сказав, що найближчим часом стане зрозуміло, наскільки ця інформація відповідає дійсності.

Валерій Кондратюк очолює Службу зовнішньої розвідки України з 5 червня 2020 року. Також він був начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України та працював начальником департаменту контррозвідки Служби безпеки України.

Андрій Єрмак працює главою Офісу Президента України з лютого 2020 року. Він замінив на цій посаді юриста і адвоката олігарха Ігоря Коломойського Андрія Богдана.

До призначення главою ОП Єрмак був помічником президента з міжнародних питань і займався переговорами з Росією, зокрема брав участь у звільненні в'язнів Кремля восени 2019 року, коли був звільнений режисер Олег Сенцов.

До приходу в політику Андрій Єрмак був бізнесменом, юристом і кінопродюсером, який співпрацював з Володимиром Зеленським, коли той ще був комедійним актором.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Росія провокує велику війну на Донбасі.

Читайте також, наскільки ймовірний напад Росії з боку Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини