Головна Новини Політика президент Президент Володимир Зеленський записав чергове відео, де похвалився успіхами за тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Володимир Зеленський записав чергове відео, де похвалився успіхами за тиждень

Торкнувся президент виключно позитивних моментів, помітивши, що негатив висвітлять ЗМІ і політики

18 грудня 2020, 22:37
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський записав чергове відео, де похвалився успіхами за тиждень минулий тиждень. На початку запису він звернувся до всіх українців — до шанувальників капелюха і зірки на головній новорічній ялинці України, до тих, хто носить маски та до ковід-атеїстів, а також до представників всіх віросповідань, а також сказав, що у відеозверненні буде говорити тільки про хороше, оскільки про погане скажуть політики, експерти та блогери, які подадуть новини під соусом "Все пропало".

Президент Володимир Зеленський записав чергове відео, де похвалився успіхами за тиждень

Аналізуючи коротко чергове відеозвернення президента, можна сказати, що глава держави заявив, що новий бюджет підвищить зарплати медикам, вчителям і продовжить гідно фінансувати армію.

Також президента підкреслив, що справа збитого українського Боїнга в Ірані зам'яти не вдасться і порадів тому, що НАПК повернули повноваження.

Крім того, Зеленський привітав всіх зі святом Святого Миколая та нагадав, що під Офісом президента відкрився новорічне містечко з ялинкою.


Раніше "Коментарі" писали про те, що сесія Одеської облради пройшла зі скандалами. Причиною тому став проект бюджету області. Депутати отримали його в останній момент, тому виявилися не готові за нього голосувати.

Крім того, порталу стало відомо про те, що "Слуги народу" спільно вирішили не відвідувати дорогих курортів в новорічні свята. Про це ЗМІ повідомила заступник глави фракції "Слуг" нардеп Євгенія Кравчук. Вона заявила, що дане рішення стало рекомендацією для всіх. За словами Кравчук некоректно відпочивати на люкс-курортах під час економічної кризи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/3424
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини