Головна Новини Політика президент Офіс президента анонсував тригодинний прес-марафон із Зеленським: названо дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента анонсував тригодинний прес-марафон із Зеленським: названо дату

Взяти участь у заході запросили журналістів із 30 українських та міжнародних ЗМІ

25 листопада 2021, 16:46
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 26 листопада, відбудеться прес-марафон за участю українського державного голови Володимира Зеленського, який буде присвячений екватору його президентської каденції. Про це повідомили у прес-службі Офісу президента.

Офіс президента анонсував тригодинний прес-марафон із Зеленським: названо дату

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

В ОП зазначили, що цього року взяти участь у заході запросили журналістів із 30 українських та міжнародних засобів масової інформації. У кожного з них з'явиться можливість поставити запитання гаранту та отримати відповідь.

Таким чином відбудеться розмова Зеленського з журналістами, під час якої висвітлюватимуться різноманітні актуальні та важливі для суспільства теми. Зокрема, президент розповість про проведення реформ у країні, ситуацію на Донбасі, енергетичну безпеку. Також буде порушено питання комунальних тарифів, економічної стабільності та епідемічної ситуації в Україні.

В Офісі президента звертають увагу, що захід у такому форматі допоможе уникнути повторення запитань.

Прес-марафон "30 запитань президенту України" триватиме упродовж трьох годин.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, що президент України Володимир Зеленський приблизно 1 грудня звернеться до парламенту. Експерти розповіли виданню "Коментарі", на що чекати від цього виступу глави держави. Так, політичний експерт Денис Гороховський наголошує, що йдеться про щорічне послання президента до Верховної Ради. Заходи, передбачені законодавством. По суті, звіт про виконану роботу та, можливо, озвучення стратегії на наступний рік.

Раніше "Коментарі" писали, чому критика на адресу президента України Володимира Зеленського та його команди останнім часом лише посилюється та наскільки аргументовано захищаються на Банковій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/5253
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини