Головна Новини Політика президент Мендель розповіла, чи піде Зеленський на другий термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель розповіла, чи піде Зеленський на другий термін

Прессекретар президента Юлія Мендель вважає, що Зеленський - людина масштабного мислення

9 березня 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента Юлія Мендель розповіла, чи буде Володимир Зеленський балотуватися на другий президентський термін. Про це йдеться у виданні "Гордон".

Мендель розповіла, чи піде Зеленський на другий термін

Чи буде балотуватися Володимир Зеленський на другий президентський термін. Фото: fakty.ua

За словами прессекретаря, Зеленський ще точно не вирішив, чи буде він виставляти свою кандидатуру на наступних президентських виборах. Для того аби це відбулося, йому потрібно виконати хоча б половину своєї програми.

Сама ж Юлія Мендель відповіла, що хотіла б бачити Зеленського в кріслі президента України і надалі. Попри це жінка не впевнена, чи залишатиметься прессекретарем, якщо Володимира Олександровича оберуть ще раз.

"Думаю, варто закінчити хоча б половину його програми. Це людина дуже масштабного мислення. Ми відучилися мріяти, якщо чесно. Але тільки мрійники можуть до чогось привести. Ви розумієте, це хлопчик з бідної сім'ї, такий же як більшість наших сімей. Інтелігенти-батьки, 90-і роки, самостановлення, вплив Росії, розпад Радянського Союзу і так далі. Але подивіться, де він. Тому що він не боїться мріяти", – зазначила Юлія Мендель.

Нагадаємо, що очільника партії "Слуга народу" Давида Арахамію помітили на Мальдівських островах. Припускається, що політик там відпочиває в одному з комфортабельних готелів. Подробиці ситуації читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін рекомендує президенту України Володимиру Зеленському ввести санкції проти олігарха Ігоря Коломойського після того, як той потрапив під санкції США. Думку та аргументацію політика можна переглянути в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bujhm

9 березня 2021, 10:55

Он со своими соросятами хотя бы первый досидел. Да и то вряд ли.

Олександр

9 березня 2021, 09:21

Я за клоуна не голосував і голосувати не буду !!!


Новини