Головна Новини Політика президент Зеленський повинен ввести санкції проти Коломойського, - Клімкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повинен ввести санкції проти Коломойського, - Клімкін

Американці дали чіткий сигнал президенту України

6 березня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що президент України Володимир Зеленський повинен ввести санкції проти олігарха Ігоря Коломойського після того, як той потрапив під санкції США. Про це він повідомив в ефірі "Радіо Свобода".

Зеленський повинен ввести санкції проти Коломойського, - Клімкін

Фото: Google

За його словами, санкції США проти Коломойського є політичним сигналом українському керівництву. Він заявив, що чув про їх підготовку ще за часів адміністрації Дональда Трампа припустив, що вони могли діяти до публічного оголошення.

Дипломат зазначив, що подібні дії Білого дому є прямим сигналом Києву про те, що в Україні необхідно проводити реально реформи і боротися з олігархами. Він заявив, що тепер американці чекатимуть введення санкцій проти Коломойського з боку президента Зеленського.

Клімкін наголосив, що це є прямим натяком, яким користуються американці до прямого контакту на вищому рівні. Він зазначив, що американці завжди спілкуються чітко і зрозуміло на дипломатичному рівні.

Щодо причини введення санкцій з боку США, а саме діяльності Коломойського на посаді губернатора Дніпропетровської області з 2014 по 2015 роки, Клімкін сказав, що американці вводять санкції тільки по тим справам, які можна довести і це не означає, що інших приводів для цього немає.

Під час президентської кампанії 2019 року Володимира Зеленського звинувачували у зв'язках з Ігорем Коломойським, а деякі опоненти навіть називали його маріонеткою олігарха. Першим головою офісу президента при Зеленський був корпоративний адвокат Коломойського Андрій Богдан, який обслуговував інтереси олігарха.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського зробили важливу заяву щодо війни на Донбасі.

Читайте також, хто стане наступним главою ОП замість Андрія Єрмака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини