Головна Новини Політика рада Главу партії "Слуга народу" помітили на Мальдівах (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Главу партії "Слуга народу" помітили на Мальдівах (Фото)

Давид Арахамія був помічений в одному найдорожчих мальдівських готелів Amary Havodes

7 березня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Очільника партії "Слуга народу" Давида Арахамію помітили на Мальдівських островах. Припускається, що політик там відпочиває в одному з комфортабельних готелів. Про це повідомив політолог Андрій Смолій на своїй Facebook-сторінці.

Главу партії "Слуга народу" помітили на Мальдівах (Фото)

Давида Арахамію помітили на Мальдівських островах. Фото: liga.net

Як зазначається в повідомленні Давид Арахамія відпочиває в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо.

"Ви питаєте де якісні вакцини? Де підтримка бізнесу? Де адекватна міжнародна політика? Так ось вона. Мабуть, це і є офіційний візит на Мальдіви від доблесних слуг Зеленського", — скаржиться Андрій Смолій.

Поки сам Давид Арахамія не коментує ситуації. Журналісти видання "Курс" вже звернулися до прес-секретаря Арахамії, Юлії Палійчук. Проте вона відповіла, що на даний момент знаходиться у відпустці. Пані Юлія зазначила, що задати всі питання, які цікавлять журналістів можна буде під час брифінгу у Верховній Раді на пленарному тижні.

Главу партії ”Слуга народу” помітили на Мальдівах (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило про низку ймовірних порушень українськими партіями, зокрема вони стосуються фінансування. Ознаки порушення порядку подання фінансового звіту партії про майно, доходи, витрати й зобов’язання фінансового характеру НАЗК знайшло у звітах 11 політичних партій. Яких саме, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що виключений з фракції "Слуга народу" народний депутат Олександр Дубинський вирішив створити своє міжфракційне депутатське об'єднання. Воно отримало назву "ДУБИНА-слуга українського народу". Про подробиці рішення читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

селянин

7 березня 2021, 23:40

Той, хто витрачає за 7 днів на Мальдівах 50000 доларів, просе тих, хто виживає за 50 доларів в місяць, почати економити...

Bujhm

7 березня 2021, 21:19

И это еще МВФ очередной транш не дал. Мабудь в долг поехал, кредит получат, украдет и отдаст долг.


Новини