Головна Новини Політика президент Медведчук вважає, що Порошенко може знову стати президентом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вважає, що Порошенко може знову стати президентом України

Медведчук абсолютно впевнений в цьому

2 березня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Кум Путіна і нардеп Віктор Медведчук, проти якого ввели санкції за фінансування тероризму заявив, що екс-президент України Петро Порошенко може знову стати главою держави в разі дострокових виборів. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "BBC Україна".

Медведчук вважає, що Порошенко може знову стати президентом України

Фото: Google

Медведчуку поставили запитання про те, чи вважає він, що Порошенко може стати президентом України ще раз, на що той відповів ствердно і зазначив, що не жартує.

За його словами, шанси знову стати президентом у Петра Порошенка є в разі проведення дострокових виборів протягом півроку-року. Медведчук також сказав, що не проголосує за Порошенка, так само як і не голосував за нинішнього Президента Володимира Зеленського.

Довідка: 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака, який володіє телеканалами 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником каналів називають Віктора Медведчука.

Зеленський звинуватив канали в фінансуванні з Росії та роботі проти національної безпеки України на підрив шляху нашої країни в ЄС і НАТО.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму.

Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка поставляє паливо бойовикам на окупованому Донбасі, а також заявив, що санкції будуть продовжені.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна може змусити Росію піти на поступки по Донбасу.

Читайте також про те, як Володимир Путін ставиться до незалежної України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Пенсионер

3 березня 2021, 19:18

Значит опять его назначат из за бугра, а выборы будут для вида. Типо "демократия".

селянин

2 березня 2021, 12:18

"Жаба" задавила, що не він буде президентом.


Новини