Головна Новини Політика президент Люди в Харкові, Херсоні, Одесі не гинули б: Зеленський дорікнув партнерам
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди в Харкові, Херсоні, Одесі не гинули б: Зеленський дорікнув партнерам

Президент дорікнув партнерам через недостатню кількість ППО в Україні

12 січня 2024, 07:32
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський дорікнув західним партнерам через малу кількість систем протиповітряної оборони в Україні. Частково через це в українських містах гинуть мирні люди. Як повідомляє портал "Коментарі", така заява українського президента з'явилася під час його перебування в Латвії.

Люди в Харкові, Херсоні, Одесі не гинули б: Зеленський дорікнув партнерам

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Володимир Зеленський зазначив, що якби партнери дали Україні більше потужних систем ППО, то "люди б не гинули від масованих ракетних ударів Росії" з використанням балістики.

"А як жити спокійно і спати, якщо ти розумієш, що ти маєш десятки таких систем (Patriot, — ред.), а Україні якби дали сьогодні 7 систем, то люди в Харкові, в Херсоні, в Одесі не гинули б?" Чи можна з цим нормально жити?", — підкреслив президент України.

Зазначимо, що під час візиту до Естонії Володимир Зеленський прокоментував заклик українців за кордоном. Він зазначив, що українське суспільство має питання до військовозобов'язаних громадян, які поза законом виїхали з країни під час війни. У цьому випадку йдеться не лише про службу в армії, а й про сплату податків до бюджету.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп Мар'яна Безугла, яка наробила минулого року галасу скандальними випадами на адресу головкому ЗСУ Валерія Залужного, тепер переключилася на фракцію та партію "Слуга Народу", заявивши, що залишає їхні лави. І залишається у парламенті як мажоритарний депутат Оболонського району. Залишає вона і посаду заступника голови парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про що говорить ситуація з Безуглою? Як події навколо (всередині) СН можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини