Головна Новини Політика президент Лукашенко зробив прогноз, хто стане наступним президентом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зробив прогноз, хто стане наступним президентом України

У своєму інтерв'ю журналістці Діані Панченко Олександр Лукашенко спочатку погрозами, а потім умовляннями запропонував розпочати переговори між Україною та Росією, без попередніх умов

17 серпня 2023, 22:47 comments5107
Поділіться публікацією:

Наступним президентом України буде хтось із військових, можливо, голова ГУР Міноборони Кирило Буданов. Таку думку висловив Олександр Лукашенко. При цьому глава Білорусі не вірить у політичне майбутнє Володимира Зеленського. Про це повідомляють "Коментарі".

Лукашенко зробив прогноз, хто стане наступним президентом України

Буданов. Кирило Буданов

"Якщо вибори (в Україні — ред.) пройдуть найближчим часом, хтось із військових. Буданов чи ще хтось із військових стане президентом. Хтось із військових, — заявив Лукашенко. — Але не він (Зеленський — ред.)".

Крім того, Лукашенко припустив ймовірність захоплення влади військовими в Україні, які, як переконаний Лукашенко, не вірять у перспективу перемоги у війні. Глава Білорусі впевнений, що їх готові підтримати українські олігархи, які "хочуть зберегти свої мільярди та заробляти тут гроші, а війна не дає".

Нагадаємо, що раніше МЗС України попереджало, що восени у низці ЗМІ, від деяких політиків посилиться тиск на Україну, щоб посадити її за стіл переговорів із Росією.

"Буде дуже важкий політичний сезон, усіх попереджаю, — каже Кулеба. — Ми все одно обов'язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь... Всі ці голоси, які починають лунати в різних країнах світу, про те, що "проблеми" , що потрібні переговори. Це не від чиновників звучить, але гучнішають ці голоси. Ми робитимемо все в рамках міжнародного права та кримінального законодавства для того, щоб ці голоси згасали".

Тим часом, союзник Путіна почав залякувати Україну: "Не сядете за стіл переговорів, Росія вас перемеле".

Лукашенко розповів про таємні переговори з ГУР

А рашист зробив несподівану заяву: "Справа прийде до перемир'я"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини